Jordanië vakantie

 

Jordanië is een veelzijdig land voor een vakantie van woestijn naar zee, groene kloven, unieke rotspartijen, ontdek het land tijdens een rondreis, wandelreis of avontuurlijk met de kinderen.

 

 

 

Vliegvakantie Jordanië

 

Een vliegvakantie naar Jordanië is een pakketreis via een bekende touroperator, de reis is inclusief vliegticket, hotel of appartement en transfer van en naar het vliegveld.

Vakanties naar Jordanië worden aangeboden naar Amman en omgeving. De meestal luxe en comfortabele hotels hebben een zwembad, goede maaltijden en een mooie ligging.

 

Boek zonder boekingskosten en met een “Beste Deal” garantie:  vakanties Jordanië

 

Rondreizen Jordanië

 

Bezoek Madaba, de opgravingen van Jerash, de unieke rotsstad Petra, zie de Wadi Rum en het natuurpark Dana, slenter op je gemak over de markt, bezoek een theehuis en de laatste twee dagen van de rondreis genieten op het Akaba strand.

 

 

 

 

Groepsreizen Jordanië, bijbelverhalen, verloren steden, ‘Lawrence of Arabia’, badhuizen en drukke oosterse bazaars. Jordanië heeft een rijke historie. Bezoek de meest spectaculaire bezienswaardigheden van het Midden-Oosten. 

 

Jordanië met kinderen

 

Ontdek Jordanië met de kids, in het spoor van Indiana Jones, dwaal door de verborgen stad Petra, blijf lekker drijven in de Dode Zee, bezoek de mooiste woestijngebieden ter wereld en zie al snorkelend de vreemdste vissen in de Rode Zee. 

 

Wandelvakantie Jordanië

 

Ontdek al wandelend het veelzijdige landschap van Jordanië, de olijfboomgaarden, de groene kloven van de Wadi Araba, stranden en koraalriffen in Akaba, rode zandduinen in de Wadi Rum, zie de nomaden en de schitterende sterrenhemel.

Wandelen met kinderen, actief en avontuurlijk, vakantie met kinderen, wandelen, klauteren, klimmen en snorkelen, veel zien en beleven:  natuurvakantie Jordanië

 


Turkije webinfo