Kaapverdië vakantie

 

Kaapverdië is een land met schitterende groene eilanden, langgerekte witte stranden, azuurblauwe zee, duinen, vulkanen, traditionele dorpen, een gastvrije bevolking en een heerlijk zonnig klimaat in de winter.

 


 

Vliegvakantie Kaapverdië

 

Een vliegvakantie naar Kaapverdië is een pakketreis via een bekende touroperator, de reis is inclusief vliegticket, hotel of appartement en transfer van en naar het vliegveld.

Vakantie naar Boa Vista of naar Sal, moderne hotels met zwembaden en vaak een privéstrand, relaxen aan het strand in een heerlijk klimaat met een centrale ligging op het eiland.

 

luxe maar scherpe prijs vakantie

 

Sal vakantie, ruime keus in appartementen of hotel op het mooie Santa Maria strand, nieuw aanbod, mogelijkheid voor all inclusive.

Sao Vicente vakantie in het levendige Mindelo of het authentieke Sao Pedro, comfortabel, bij centrum of aan prachtig strand.

 

Goede klantwaardering en een prima prijs/kwaliteit verhouding:    vakantie Kaapverdië

 

Rondreizen en wandelen


Met Kaapverdië op maat ben je flexibel in het eilandhoppen of verblijf op een van de Kaapverdische Eilanden. Avontuur op maat combineert de trips op de eilanden, maak schitterende wandeltochten en verblijf in een lokaal hotelletje in een van de sfeervolle dorpen, avontuur en flexibiliteit.

 

Wandelvakantie, verken de drie groenste eilanden van Kaapverdië,  Santa Antao, Sao Vicente en Sao Nicolau. Mooie wandeltochten met GPS-tracks, oude Portugese wandelpaden, een fascinerende en ongerepte natuur en een bezoek aan de culturele hoofdstad Mindelo.

 

rondreizen en wandelen Kaapverdië

 


Turkije webinfo