Marokko vakantie

 

Marokko is een veelzijdig en bijzonder sfeervol land voor een actieve of een relaxte vakantie in de zomer of winter.

 

 

 

Vliegvakantie Marokko

 

Een vliegvakantie naar Marokko is een pakketreis via een bekende touroperator, de reis is inclusief vliegticket, hotel of appartement en transfer van en naar het vliegveld.

Vakanties naar Marokko worden aangeboden naar Agadir, Essaouria en Marrakesh. De meestal luxe en comfortabele hotels hebben een zwembad, goede maaltijden en mooie ligging.

 

Boek zonder boekingskosten en met een “Beste Deal” garantie:  vakanties Marokko

 

Ruime keus all inclusive vakantie Marokko of op basis van halfpension: Marokko all inclusive

 

Rondreizen Marokko

 

Er zijn verschillende mooie rondreizen door Marokko, zoals de reizen in de sfeer van Alladin, familie rondreizen met spannende belevenissen voor de kinderen, reizen naar de Koningssteden en de oude Medina’s of een echte pioniersreis:   rondreizen Marokko 

 


 

Natuur en cultuur vakantie

 

  • Met Marokko op maat stel je een unieke en persoonlijke reis samen. Van de Koningssteden naar de Atlas en de Sahara of de Atlantische kust. Avontuur op maat combineert de trips, maak schitterende wandeltochten, zie de bezienswaardigheden en verblijf in een lokaal hotelletje in een van de sfeervolle dorpen of in een hotel aan de kust of in de stad, avontuur en flexibiliteit.
  • Fietsvakantie, fietsen in de Sahara, in het bruisende Marrakesh of mountainbiken in de Hoge Atlas.
  • Wandelvakantie, wandelen door de steden, in de bergen, door de woestijn of langs de kust.
  • Unieke vogelreis in Marokko, ontdek de typisch Noord-Afrikaanse vogels bij de kliffen en in de riviermondingen van de Atlantische Oceaan, maar ook in de vruchtbare Dades vallei en in de zandduinen van Merzouga.
  • Rondreizen langs de culturele hoogtepunten van Marokko, autovakantie langs de Kasba’s.
  • Marokko met kinderen, ontdek het avontuurlijke land met de kinderen, rij op een kameel of ezel, overnacht in lokale gasthuizen, maak kennis met de gastvrije bevolking, avontuur in de duinen, dadelpalm oases en slapen in een riad met een lekker zwembad.

 natuur en cultuur vakanties Marokko

 

 

Turkije webinfo