Midden-Oosten

 

Het Midden-Oosten ligt op het kruispunt van de continenten Europa, Afrika en Azië. Hierdoor zijn er landen die geografisch gezien zowel in het Midden-Oosten als in Afrika liggen. Landen die onder andere in het Midden-Oosten liggen zijn Egypte, Israel, Jordanië, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Marokko en Tunesië.

 


  

Winterzon vakantie

 

Het Midden-Oosten en Afrika zijn het hele jaar door mooie vakantie bestemmingen maar vooral in het najaar en in de wintermaanden zijn de gebieden populair voor een zonvakantie. Ontdek een zonvakantie in de winter, de stranden, de bezienswaardigheden en de beste vakantietips voor de winterzon vakantie in 2015. Een winterzon vakantie naar het Midden-Oosten of Afrika is niet alleen reizen naar een zonzekere bestemming in de wintermaanden maar ook een avontuurlijke vakantie.

 

 

Elk land heeft een rijke cultuur en een afwisselende natuur. Bezoek de piramides, klim op een kameel, zie de oude Koningssteden, ga duiken en ontdek de zeeschildpadden of bewonder de tropische vissen in de Rode Zee, ga op safari, drink een cocktail onder de palmboom of zie de zon ondergaan op een van de parelwitte stranden.

 

Egypte     Jordanië     Verenigde Arabische Emiraten     Tunes     Marokko

 

Ten zuidwesten van Marokko, in Afrika, ligt Kaapverd

 

Turkije webinfo